orkar värkligen inte denna jävla rubrik!!!

hejehj. jag vet att jag värkligen e sämst på att blogga men vad ska man göra när man inte har någon ork alls tll att blogga :/??     dessutom så ar jag ju typ inget att blogga om.  vänta lite....brb! de va min syster som tyckte jag kunde gå in i stora rummet och sen gå ut i köket för att kolla om de fanns en lapp där...ok?? men skit samma..hahahhhah. men nu ska ajg säga vad jag ska göra imorgpon...jag ska på dop!!!!:D min syster ska döpas.



men nu orkar jag inte mer...men jag ska barta säga en sak till...jag funderar på att göra en bok, typ skriva om alt jag gått igenom under denna period som fortfarande håller på. ja menar men cystan och operationer och så. men jag får a se för de kostar rät mö att göra en bok. mn kusin gjorde e bok om hennes hjärn tumör och hur hon upptäckte att hon hade de. och hur hon mådde och så...lite soligt. men nu ska jag gå för nu ropar sarah IGEN!!!!!!

.....

så då var de tordag då. fast de käns som de va fredag! menmen...idag så¨ska jag åka till fillan i typ  2 timar ;O känns inte som de e så nödvändigt att åka dit och kolla på vampíres diares (stavning) när ändå anna är där och ska sova där. meb imorgon så ska ajg till farmor kl 13:00 för att vi ska äta mat då. sen så ska jag hon och hennes `vän´  åka till skövde och shoppa :D och så ska vi hällsa på evy (kanintestavahennesnamn) de e farmors syster! har inte sett henne på många ÅR! men efetr de så ska dom skjussa mig till netto. jag ska ju sova hos elin med eme och hon, hon bor typ brevid netto :d så ska vi äta nån god mat vid 7-8 tiden och börja att ´kolla på film som vi typ ska göra hela natten :D sen så lördag så ska jag med eme och hennesfamilj så ska jag shoppa igen:D skillnaden är att denna dag kommer jag få betala mina kläder själv :d. sen på söndag ska jag vara med rebecka. men nog av de här nu.


hahahahahahhahaahahha råkade nyss ta sönder min dataXD tog bort 7:an och så gick de nte sätta tillbaka den. hur jag än gjorde. så jag har lagt den lite fiin där den ska vara så att ingen kommer märka deXD




iloveyoumy sisters!!!  Malin. Sarah. Sandra. Inez!!!!

bloggen va de jah!

hej bloggen! kom just på att jag inte har vart innen här på ett bra tag nu. de a juu inte riktigt menngen att de skulle bli såhär :( men nu e de så. har ju inte hellar haft tid att blogga, för de har vart så mycket nu de sista. men jag kan ju berättalite om hur veckan kommer att vara istället:)

måndag: gå till skolan:/ kollat lite kläder på internet till spåret i sommar :D (L)
tisdag: vi slutar 12:30 för att dom nya 7:ona kommer komma och kolla in den nya skolan. + så ska jag kanske prata lite med emelie och elin om fredag.
onsdag: helt vanlig dag i skolan och så. har även fått våran första läxa tillsidag i SO:n ( i detta kapitel)
torsdag: LEDIG!!!
fredag: LEDIG!!! plusss så ska jag och emelie och elin sova hos elin :) jag ska stå för filmer oc popcorne :) eme för deras godig. och elin för sovplatserbna och drickan XD men nog med de nu. jag skulle oxå vilja säga att jag inte har nån USB på min data så jag kan inte läggain mina bilder på datan så ni får klara er utan! :p men nu e jag änna lite trött efetr dagen sp jag ska göra iordning mig för natten nu!



puss <3

RSS 2.0