nyår!!!=D

tagga nyår nu då grabba! ;D

haha snart så ska jag fixa mig själv. naglarna klara bara.. :/

men nu så sätter vi fart!

e ju faan själva hemma hela jävlka natten! ;))

..

hej bloggen!
ni som läser min blogg kanske tycker att jag bara klagar hela tiden..men tycker ni de och stör er på´t så sluta läsa min blogg då!


men de skulle faan inte va fel att ha någon att prata ut med. nån som inte skulle klaga och massa skit. någon som skulle kunna hjälpa mig igenom denna skit! inte många som vet vad jag går igen nu..rättare sagt ingen som vet de! men jag vet ingen som jag verkligen kan lita på till 100%, eller jo jag vet jätte många. men de ska ju helst va en vuxen! dom har lixom vart med om mera i livet. och de e nog de som behövs.
 just nu så känner jag mig som en jävla mes som bara sitter här och klagar.. men så får de va ibland!  man behöver inte alltid beté sig som en jävla vuxen person. för jag e ingen vuxen person! men jag e ju inte något barn heller!  men jag tycker att alla, både vuxna och barnb ska ha en person som man kan prata med om allt!  för de kan man behöva.

men jag kommer inte säga allt till alla personer som vill hjälpa mig. tror inte jag klarar av att säga allt till alla. men de får absolut inte va någon person som jag lever med under samma tak varje dag! de skulle jag inte klara av! man måste ju få prata ut med någon , och de man säger ska inte ligga under samma tak hela tiden..

men nu orkar jag nt skriva mer om detta. ska nog ta mig en promenad i de kalla vädret! kolla om johanna vill ut snart igen =)

veckan...

hejhej bloggen!=)
denna veckan som gått har jag inte vart hemma alls! föruton på jul så va jag hemma i nån timme. sen så åkte jag igen =D jag har vart i örslösa hela tiden! så jävla gött attt
 komma från stan ett bra tag!  firat jul och allt här! så jävla underbar familj é detta!
helt djukt att de finns så här bra familjer! :O


men måste dra nu. en glasdörr gick i tusen bitaR!:o*o

va ett tag sen nu..

hejhej bloggen.
de va ett tag sen jag skrev här nu, så jag kännde att jag beövde göra detta =D
inte hänt så mkt sen sist, men snart så e de ju jullov :D eler jag får de efter ju efter skolan idag :D för jag ska va i örslösa till fredag morgon.

tycker verkligen inte om skolan på onsdagar..eller jo de gör jag, fast inte!
fr vi börjar 10.50 och de e ju bara vra! men sen så har vi en lektion inna vi ska ha håltimme till 13.35 och sen så slutar jag halv 4 :OO inget bra!

jaja..efter skolan idag så ska jag gå till resecentrum för att möta felicia..i sk agå en sväng på stan. sen vid 5 koer hennes mamma och hämtar oss, när i kommit till örslösa så ska jag till johanna!:D fillan kanske ska vara ed ikväll=) 
imorgon på dagen så ska jag och johnna gå till  örslösas skola och bara bva där tror vi :d sen på eftermiddagen så ska jag säga hejdå till johanna , för att sedan dra till fillan, ska gå på hennes avslutning oxå :D sen på kvällen så ska jag åå fillan bara mysa tror ja:d på fredag åker jag hem :( men hiner typ bara packa om min väska för at sedan så drar jag och lisa till cina :D vi ska rida och greja där ute.. så kommer hem på söndag tror jag :D -- om inte måndag!:D

men nu ska jag dra..ska nog äta nått=)

helgen..

hejhej bloggen! nu va de ett tag sen sist igen!:O ingen partyfrilla detta!
men nu ska jag uppdatera bloggen om vad som har hänt i helgen=)

fredag: blev helt oväntat hund vakt åt lille cicco. han fick följa med mig hem en liten stund, tills lisa kom,för att sedan åka vidare till cina för att sova där hela helgen. vi kollade upp på kvällen vilka ingredienser  som fanns hemma i huset. för på lördag så skulle vi julbaka mkt åt cina!

lördag: vi vaknar ganska sent.. inget som va planerat precis! vi skulle ientligen upp vid halv 6 för att säga hejdå till cina osm skulle till stockholm och va på nån jävla mässa. men när vi vaknat till så bakade vi!:D först så bakade vi mums-mums rutor! när vi hade gjort klart dom med kokos och allt sånt så ställde vi ut dom på trä altanen. (när vi bakade så va håkan och handlade)
sen sätte vi igång med ischokladen. vi gjorde med och utan mint smak. sen så när dom va färdiga så ställde vi ut dom oxå, sen så gjorde vi knäck! och precis när knäcken va klar så kom håkan hem! och när håkan gick in med alla kassar så lyckades chilli (en hund som bor där, skiit stor) smita ut utan att nån av oss märkte detta. så vi plocckar upp alla varor och städade i köket. sen så skulle vi ta ett bad, för dom har ett skiit strt badkar. ett som finns massage strålar och allt i. så ropade vi på alla hundar så att dom skulle vara med inne i badrummet, för annar så skulle dom bara stå utanför och gnälla! men när vi ropade så kom alla hundar förutom chilli! vi undra var faan hon hade tagit vägen..så Lisa gick tiill baksidabn för att kolla om hon hade rört de vbi hade bakat till cina..när lisa väl hade gått igen hela huset för att komma till baksidan så hör man bara ett skrik om att kakorna é borta!  hehe..:d då har chilli vart där och ätit upp ALLT!

söndag: slappade bara hela dagen för att sedan på kvällen blli hämtade för att åka hem till min sköna säng!:D väl hemma så stacck vi till affären för att köpa saker till kvällen. (vi skulle ha en myskväll) de gick på 200 kr faan :O

månadg: vaknar när kl é hal 1! får lite smått panik för att lisa frtfarande sover! och jag kan inte gå över henne, (vi sov i min säng båda två) väcker henn vid 1 för tt säga att vi måste skynda oss! jag skulle till skövde och shoppa med mina systrar vid 3..malin skickar sms vid 2 och säger att vi ska åka nu! så jag fick ju verkligen skynda mig! när jag åkte till skövde hande jag 1000 kr...när jag kommer hem har jag 100 kr xD så jag e ca 900 kr fattigare :( men imorgon så blir de mera shopping!

//

blev visst ett ganska lång inlägg :O menmen.. nu ska jag nog sluta..innan malin får damp på mig för att hoon inte hör tv:n för at jag skriver så på tagenterna!xD tur att de e text på tv:n :d

/elin♥

...

sitter här i soffan och myser med filip och jennie =)


faan va jag bloggar xD

hejhej!
jaha..nu va men här iegn då :d tror inte jag har bloggat såhär mkt någon gång!:D
fast de jag skriver är ju inte så intresant så de spelar ju ingen rollxD

aja. jag skulle bara säga att jag åker snart :D jag åker från helvetet till himmlen! verkligen älskar de stället jag ska till +  fast mest så älskar jag den familjen! dom eju faan bara bäst!

sitter här i min säng och bloggar och lyssnar på musiik :D vilken jävla tur att jag e själv hemma..för jag känner att min säng vibrerar lite av min bas :DDD (misstolka inte den meningenxD )

undra vad man ska göra ikväll mellan 9 och 11 tror jag de va.. hon jag ska till ska på disco då..och jag pallar inte följa med på sån skit xD


faaan jag öppnade mitt fönster för nån minut sen bara, för jag va så jävla varm..men nu är jag ju fan is typ! + så orkar jag inte stänga de.man måste använda båda händerna för de..pallar nt de just nu :d

 
men nu ska jag nog kolla så att jag har med mig allt!

ses

Elin♥♥

ny design...

tröttnade som faan på min gammla..denna e ju faan sket fuul men de får duga några timmar/dagar

sitter hos syster=)

hejhej.

just nu så sitter jag hos syster yster=) hjälpt henne att städa och diska idag. men nu när vi stod  och lagade mat så upptäckte vi att vi inte hade någon creame friache somd e skulle va i tydligen :s så hon hoppade in i duschen så att vi sedan kan gå till affären.

imorgon så¨e de helg och då ska jag till felicia :D mer om de efter helgen..

måste skriva av mig känner jag..

hejhej bloggen + dom som läser den:d

kände att jag e tvungen att skriva av mig lite, ni får tåla om de inte blir rättstavat och om alla bokstäver inte är med men de skiter jag i nu! orkar inte kolla på tagentbordet så de får ni tåla, och gör ni inte de så e de bara att dra!;)

aja men nu ska jag skriva om en lite subba..
du försvann ur mitt liv i några år, sen kom du tbx som om allt va pecis som vanigt igen!:O men de kan jag ju lova att de inte är! du kan inte tro at jag alltid kommer finnas för dig bara när du känner för de! och mitt liv är ju ändå en sak som JAG ska bestäma över! som t.ex. de du sa om Felicia..jag klarar verkligen inte när nån snackar skit om henne! hon e faan hela mitt liv typ, och fortfätter du så kommer du få ångra de stort kvinna!! när du sa att jag kanske ska sluta umgås med henne för att on va lite yngre än mig så kände jag hur de börjde koka inuti mig..bara för att aj inte är som du...gör munblåss ochtro att du e nått, om du ska röka, så gör de ordentligt! ser ju bara hur jävla äckligt fjortis stil somhelst annars! jag kanske inte hellervill supa mig "packad" varje helg som du tror att du gör! du dricker 3 öl, sene du så jävla packad säger du, men samma sak här som med rökningen då, ska du supa så gör de ordentligt! (kanske låter helt fel med att säga så, men de e ju bara sanningen!  du kan få knu**a rnt om du vill! men bara för att jag inte e en jävla billig hora som du beöver du ju inte bli riktigt förbannad på mig!:O  jag kanske inte vil bli klassade för de som du har blitt klassad för! och de blir du su på mig för :S men om du inte acr mig som jag är så kan ju du bara dra! jag klarar av att leva utan dig, de kan jag lova..de fickk jag ju göra när du stack och kom tbx efter ett jävla bra tag! så vf inte kunna göra de för evigt?!

 jag har nyss fått redapå vilka väner jag verkligen har om de händer nått! och om jag skulle säga de till dig så skulle hela jävla lidköping veta de sen! och de e ju inte sånna väner jag vill ha! jag vill ha vänner som jag kan va mig själv med! inte som jag får gå med ett konstgjort leénde i mitt ansikte för att jag ska bli accad!

 har ävenkommit på att de inte finns nån, inte NÅGON som vet allt om mig... Malin M vet ju rätt mkt.. men den delen hon vet är inte ens en 3:dje del! jenny W vet oxå rätt mkt sakerom mig. hon e nog den som vet mäst om mig, men ändå vet hon bara hälften..

får nog ta tag i mitt liv nu..kommer göra massa ändringar i mtt liv..och om ni inte tycker om dom eller nått sånt så kan ni la dra ut ur mitt liv! för jag tänker inte leva som en jävla slav längre! de kan jag lova er!


känner att detta inlägg blev ganska lång.ändå har jag ännu  mera att berätte/prata om..men de får nog bli utanför bloggen=)

//Elin♥

..

jag har tröttnat på att va sjuk!!

..

hejhej.

som ni förstår så är jag fortfarande sjuk :( hoppas jag är frisk till helgen bara!:O för då ska jag till MIN felicia :D och om jag får med fillan ut så ska vi träffa johanna och connie :D
men nog om de!...
'
ligger här i sängen me hur hög feber som helst! ingenpartyfrilla!
ingen sola för mig imorgon heller..och de betyder att jag missar ett viktigt prov. iallafall första delen på det, andra delen är på onsdag. och missar jag de då med så kommer jag få ett väldigt dåligt betyg i matte, och de e jag inte värd för jag har aldrig någonsin haft problem med matten!  skulle även ha engelska prov idag, men de gick ju inte heller.  och andra delen på de provet är på torsdag..


men nu ska jag va lie social med min tv! ;d

//Elin♥

sjuk..

jaha..då va man sjuk IGEN...undrar om jag ska ta och gå iväg till skoan imorgon eller om jag ska va hemma en dag till...

hej ;D

flyttat mitt ljudsystem nu bort till sängen där jag har datan =D dunkar rätt mö nu ;) väntar bara på att någon ska komma in och säga till mig!xD för jag hör faan inte äns tagentena när jag skriver:d

menmen..

helgen har vart super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDD

detta ska göras om!

nästa helg så ska jag till fillan :D ska bara snacka lite med henne och kolla lite hur när och så :d
hoppas hon svarar på mitt sms snart =)

helgen efter de så ska jag va med lisa :D
och efter de e de jul :d

hahahaha men jag märker att jag inte har nått vettigt att säga så ajg skiter i att skriva nu xD

dagen =)

jag ser det snöar jag ser det sör de va ju roigt, HURRA!:D

hha men iallafall..

dagen då.
vaknade kl 8..inte bra eftersom jag börjar 8:20.. xD
cp schema jag vet :d
men stack till skolan iallafall..
efter skolan så stack jag till LisaRödtöttenHögberga :D snacka om att vi hade fett roligt med en jävla gymnastikboll xD vi började kolla på julkalendernxD (mobbamigntförattjagkolladepåbarnprogram)!!!


och hela andledning till att jag gick dit va ju först att jag va bjuden på middag..kännde att jag verkligen va ffinklädd till den middagen :d mjukiströja och leggins( som senare fick bli lisas mjukis byxor ♥ )
men vi stack ut ett tag.hade enbart hur kul som helst! va va ju faan skit flumm! ;O

men de va la typ dagen.. så nu sitter jag md lisas mjukisbyxor på mig hemma ensam i min säng och bloggar lite med ;)

+ så har jag jävligt  ont i mina revben!! :O påvänster sida :(


men snart ska jag nog skriva ett till inlägg..tror jag vet va de ska handla om..men skriver de inte här förifall om de inte blir så!

//Elin ♥

nydata..

hejhej bloggen!:D

vet att jag vart verklgen sämst på att blogga nu :( men de ska de nog bli ändring på!;)
för nu när jag har fått en till data så har jag denna vid min säng typ..och då e de lättare att blogga, för jag ha ingen datastol(så d e skit jobbigt att sitta vid den andra datan xD )

menmen..dagen då!

vaknade 07:50 och fick panik för att jag började skolan08:00!!  ;O
men jag tvättade håret jätte snabbt och tog lite mascara sen så fik jag dra till skolan...väl i skolan så hade vi engelska sen dirr efter de så hade vi musik-prov! men jag tror att jag får ett G där iallafall ;) men nog om skoladagen! dirr efter skolan så stack jag hem till en kompis, v gjorde inte så mkt. visade henne den ny låten som har kommit ut och så..skulle ta en promenad tsm ut, men jag kom på att jag måste träna på engelskan som jag har nästa vecka (omprovIGEN) de e verkligen mitt sämsta ämne :d. men istället för att jag tog fram boken ochbörjade plugga så hamnade jag här.. -.-¨

men morgondagen då:

vet inte rikigt vad som kommer hända imorgon.. kanske va med lisa, kanske kommer victor till stan, kanske så skiter jag i hela världen runt om mig och har en egen liten spa ag ;) fast jag vill gärna fram till stan på fredaa kväll...men de e ju så jävla kallt :(

men jag får se va de blir..men tror de lutar åt att va med lisa =D


men nu ska jag dra!

//Elin <3

RSS 2.0